top of page

Aanbod 2022/2023

We beoefenen o.a. Zang Zhuang, staan als een boom. Met deze oefening bouw je kracht op: het maakt je fysiek, mentaal en emotioneel sterk. Een mooie oefening die helpt om ook op andere momenten gedurende de dag bewust aanwezig te zijn. Je kunt ervoor kiezen dit onderdeel zo nu en dan bij te wonen, al dan niet op een vaste dag, of juist elke werkdag.

Qigong tijdens de lunchpauze is een unieke gelegenheid om alles los te laten en het lichaam goed te laten doorstromen. Deelnemers ervaren dit als een waardevol onderdeel van de dag, het wordt ervaren als fijn en verstillend, het geeft ontspanning, energie, en structuur aan de dag. Na de lunchpauze-Qigong zet je je werkzaamheden weer voort met een frisse blik, ontspannen lijf en met hernieuwde energie. Net als de ochtendsessie kun je dit onderdeel zo vaak bijwonen als jou uitkomt.

Lunchpauze-Qigong

Iedere werkdag van 13.00 tot 13.30

Ochtendmeditatie Qigong

Iedere werkdag van 7.00 tot 7.30

Avondcursus Qigong (12 lessen, € 150)

Iedere maandag 19.45 - 21.00

Data: 16 januari t/m 24 april 2023 (niet op 20 februari, 13 maart en 10 april)

De avondcursus kan als los onderdeel gevolgd worden en vormt daarnaast een uitstekende combinatie met de lunchpauze-Qigong. De avondcursus geeft een solide basis en verdieping, de lunchpauze-Qigong ondersteunt je hierin en zorgt voor continuïteit. Van de avondcursus heb je het meeste profijt als je zoveel mogelijk wekelijks deelneemt, omdat er een opbouw zit in de cursus.

Individuele sessie (30 minuten à € 30)

Op afspraak

In een individuele sessie komen jouw specifieke wensen aan bod. Zo kan ik samen met jou zoeken naar bewegingen en oefeningen die het beste passen bij jouw situatie. Ook kan ik de oefeningen uit de groepssessies toelichten en verdere verdieping geven.

Aanmelden en contact
 

​Wil je je een afspraak maken of heb je een vraag? Of wil je graag kennismaken met mij? Gebruik dan het contactformulier op deze website of de contactgegevens onderaan de pagina.
 

Aanbod live via Zoom

Op werkdagen geef ik samen met Petrus, mijn partner, diverse Qigong-sessies. Het is een samenhangend pakket waarbij de verschillende onderdelen ook apart kunnen worden bijgewoond. Je kunt met elk onderdeel op elk gewenst moment beginnen. Alle bijeenkomsten vinden plaats op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), live via Zoom. ​​​​

 

Kosten

Voor de ochtend- en lunchpauze-Qigong hanteren we geen vaste tarieven. We doen het op donatiebasis, zodat tarieven geen belemmering vormen en iedereen kan deelnemen. Je doneert wat het je waard is en/of wat je kunt missen.

bottom of page