top of page

Aanbod 2024

Qigong in de vroege ochtend

Deeelname mogelijk iedere werkdag van 7.30 tot 8.00

Een heerlijke manier om de dag te beginnen met zachte, meditatieve bewegingen. Het lichaam ontwaakt, de geest ontspant, de energie stroomt. Je begint de dag op een evenwichtige manier met focus en helderheid. Je zet de toon voor de dag.

Lunchpauze-Qigong

Deelname mogelijk op dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 13.30

Qigong tijdens de lunchpauze is een unieke gelegenheid om alles los te laten en het lichaam goed te laten doorstromen. Deelnemers ervaren dit als een waardevol onderdeel van de dag, het wordt ervaren als fijn en verstillend, het geeft ontspanning, energie, en structuur aan de dag. 

Avondcursus Qigong 

Iedere maandag 19.45 - 21.00

 

Data en kosten lessenreeksen

  • 13 mei t/m 8 juli (9 lessen, 115 euro)

  • 9 september t/m 18 november (10 lessen, 125 euro, geen les op 28 oktober)

  • 25 november t/m 17 februari 2024 (12 lessen, 150 euro, geen les op 30 december)

De avondcursus kan als los onderdeel gevolgd worden en vormt daarnaast een uitstekende combinatie met de lunchpauze-Qigong en/of de ochtend-Qigong. De avondcursus geeft een solide basis en verdieping, zowel de ochtend- als de lunchpauze-Qigong ondersteunt je hierin en helpt je de Qigong in het dagelijks leven te integreren.

Individuele sessie (1 uur voor € 80)

Op afspraak

In een individuele sessie komen jouw specifieke wensen aan bod. Zo kan ik samen met jou zoeken naar bewegingen en oefeningen die het beste passen bij jouw situatie. Ook kan ik de oefeningen uit de groepssessies toelichten en verdere verdieping geven.

Aanmelden en contact
 

​Wil je je een afspraak maken of heb je een vraag? Of wil je graag kennismaken met mij? Gebruik dan het contactformulier op deze website.
 

Aanbod live via Zoom

Op werkdagen geef ik samen met Petrus, mijn partner, diverse Qigong-sessies. Het is een samenhangend pakket waarbij de verschillende onderdelen ook apart kunnen worden bijgewoond. Je kunt met elk onderdeel op elk gewenst moment beginnen. Alle bijeenkomsten vinden plaats op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), live via Zoom. ​​​​

 

Kosten

Voor de ochtend- en lunchpauze-Qigong hanteren we geen vaste tarieven. We doen het op donatiebasis, zodat tarieven geen belemmering vormen en iedereen kan deelnemen. Je doneert wat het je waard is en/of wat je kunt missen. Ook voor de avondcursus en de individuele sessies mag geld geen belemmering vormen. Een aangepast tarief is mogelijk.

bottom of page