top of page
Ruimte

Ruimte om tot jezelf te komen

Welkom!

 • Verlang je naar meer ruimte en ontspanning in je leven?
   

 • Zou je meer energie tot je beschikking willen hebben?
   

 • Wil je graag beter in je vel zitten?
   

 • Wil je meer uit je hoofd en in je lichaam?
   

 • Heb je behoefte aan meer helderheid?
   

 • Zoek je innerlijke rust?
   

 • Heb je behoefte aan iemand die werkelijk naar je luistert, zonder oordeel?

Dan ben je bij mij aan het goede adres.


 

Zowel de coaching als de Qigong die ik aanbied zijn erop gericht om jou meer ruimte, rust en ontspanning in je leven te laten ervaren, zodat je vanuit helderheid en aanwezigheid de juiste beslissingen en passende stappen kunt nemen. 

Lunchpauze-Qigong

Na de lunchpauze weer ontspannen, helder en opgeladen aan de slag.

Herken je dit?

 

 • Dat je je maar niet los kunt maken van je werk en computer?
   

 • Dat je jezelf niet de ontspanning geeft die je nodig hebt?
   

 • Dat je de signalen van je lichaam niet waarneemt en pas aan het eind van de dag de spanning in nek, schouders en rug opmerkt?
   

 • Dat je hoofd altijd maar "aan" staat?
   

 • Dat je vaak op wilskracht door de dag heen buffelt en moeheid je vergezelt?
   

 • Dat je niet helder bent?

Velen van ons hebben weinig bewustzijn van het eigen lichaam. Zeker nu we dag in dag uit achter een beeldscherm zitten. Onze aandacht is voortdurend naar buiten gericht.


Stel je eens voor ...

 

... dat je jezelf halverwege de dag losmaakt van je activiteiten, je lichaam en geest ontspant, jezelf oplaadt zodat je met hernieuwde energie en een frisse blik je werkzaamheden weer voort kunt zetten. Hoe zou dat je leven veranderen?


Wanneer? Hoe vaak?

 

Op alle werkdagen van 13.00 - 13.30 uur bied ik online lunchpauze-Qigong aan. Live via Zoom. Je kunt per dag/week bekijken of en hoe vaak je meedoet. Dat is geheel aan jou. 

 


Wat doen we tijdens de lunchpauze-Qigong?

Een aantal eenvoudige meditatieve bewegingen. Niet moeilijk en zeer effectief. Je hoeft geen speciale kleding aan te trekken.

 


Wat levert het op?

 

Qigong herstelt de verbinding tussen lichaam en geest; het effect is helderheid en ontspanning. De zachte, natuurlijke bewegingen helpen om het lichaam goed te laten doorstromen. Fysieke klachten nemen af. Qigong in de lunchpauze is een unieke gelegenheid om jezelf te 'resetten'. Na een half uur bewegen zet je je werkzaamheden weer voort met een frisse blik, ontspannen lichaam en hernieuwde energie. 

Deelnemers beleven dit als een waardevol onderdeel van de dag. Het wordt ervaren als 'fijn en verstillend', het geeft ontspanning, energie en structuur aan de dag.

 

Jouw investering

Motivatie en intentie maken de weg vrij om dit deel te laten worden van jouw dagelijks leven. En de kosten? Een financiële bijdrage op donatiebasis: je bepaalt zelf je bijdrage.

Qigong up down

Aanbod 2023

Qigong

Qigong: elke werkdag om de dag te beginnen. Tijdens de lunchpauze en een avondcursus.

Coaching

Individivuele coaching en relatiecoaching.

Ervaringen van deelnemers

"De lessen van Veronica zijn erg inspirerend omdat haar liefde voor Qigong er aan alle kanten afspat. Daarnaast creëert ze met haar oefeningen een heerlijke flow.

Absolute aanrader!“  

Ricardo

"De lunch-Qigonglessen vind ik ideaal. Ik hoef er geen gekke dingen voor te doen, gewoon de link aanklikken op mijn telefoon, schoenen uit en daar gaan we. De lessen werken ontspannend en ik voel me daarna weer fris in hoofd en lijf. Ik doe nu drie maanden mee en merk dat ik me in het dagelijks leven bewuster ben van mijn houding. Groot voordeel: veel minder last van mijn onderrug. Veronica’s lessen zijn licht en duidelijk. Ze zijn dagelijkse voeding die ik niet meer wil missen."

Claar

042B8248 copy.jpg

Over mij

Mijn naam

Mijn naam is Veronica Verhees. Sinds iemand mij verteld heeft dat Veronica ‘het ware gezicht’ betekent is de naam een bron van inspiratie voor me geworden.  
 
Ik heb nóg een naam, Jikai. Deze naam heb ik in 2017 ontvangen van mijn Zenleraar, Doshin Michael Nelson. De naam betekent ‘Ocean of Compassion’. Prachtig nietwaar?! Ook deze naam is een bron van inspiratie in mijn leven.

Van ergotherapie naar coaching en Qigong

Van huis uit ben ik opgeleid tot ergotherapeut. Een ergotherapeut analyseert, traint en zoekt naar creatieve oplossingen om mensen met beperkingen weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Heel mensgericht, praktisch en doelgericht. 

Na jaren van proeven aan verschillende leerscholen heb ik mijn weg, mijn passie gevonden in coaching en in qigong. Het gaat mij erom dat mensen thuiskomen bij zichzelf - in hun lichaam en via het lichaam - en zo hun volledige potentieel tot hun beschikking krijgen. Een inspirerende en verrijkende reis die ik zelf nog steeds maak en die alsmaar verdergaat. Zo’n reis gun ik iedereen! Dit is de drijfveer voor de oprichting van ‘Jikai Coaching & Qigong’. Een bron van inspiratie voor mezelf en hopelijk ook voor vele anderen. 

042B6390 copy.jpg
Contact

Wil je meer informatie over de Qigong-sessies of over coaching? Heb je een vraag of opmerking of heb je behoefte aan een vrijblijvend oriënterend gesprek? Wil je een afspraak maken voor een individuele sessie?

 

Dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen. Mijn contactgegevens vind je onderaan de pagina. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Heb je liever dat ik met jou contact opneem? Dan kun je gebruikmaken van het contactformulier.

Contactformulier

Als je bericht succesvol is verstuurd, verschijnt er meteen een bevestiging op je beeldscherm.

Dank voor je bericht! Je ontvangt een bevestiging van je bericht per e-mail.

Bel of Whatsapp Veronica Verhees 06 45227021

© 2020 Dotpunt.nl

bottom of page