top of page

Qigong: ervaringen van deelnemers

"De lunch-Qigonglessen vind ik ideaal. Ik hoef er geen gekke dingen voor te doen, gewoon de link aanklikken op mijn telefoon, schoenen uit en daar gaan we. De lessen werken ontspannend en ik voel mezelf daarna weer fris in hoofd en lijf. Ik doe nu 3 maanden mee en merk dat ik me in het dagelijks leven bewuster ben van mijn houding. Groot voordeel: veel minder last van mijn onderrug. Veronica’s lessen zijn licht en duidelijk. Ze zijn dagelijkse voeding die ik niet meer wil missen."

Claar

"De lessen van Veronica zijn erg inspirerend omdat haar liefde voor Qigong er aan alle kanten afspat. Daarnaast creëert ze met haar oefeningen een heerlijke flow.

 

Absolute aanrader!“  

Ricardo

"Ik doe nu sinds een maand of drie Qigong met Veronica en Petrus ... Een avond in de week en op werkdagen een halfuur lunchpauze-Qigong.


En echt echt echt het geeft me opnieuw zoveel extra kwaliteit, energie en lichaamsbewustzijn. 
Het is in de week een heerlijke pauze-activiteit die me weer fris maakt om de rest van de dag in te gaan.
 

Dus een AANRADER, deze lessen van hun.
Ze zijn beiden inmiddels 'seasoned' in deze manier van Qigong aanbieden. 
Hun enthousiasme en liefde voor de 'methode' EN de meditatieve diepte die ze aanreiken is een weldaad voor mijn lijf, mijn geest en mijn hart 💜 
Dank lieve beiden voor dit initiatief 🙏

 

Omhelzing, Chahat ADEN"

"Ik volg Veronica's lunchpauze-Qigong al vanaf het begin. Het doet me goed, dat halfuurtje halverwege de dag.

De eenvoudige, herhalende oefeningen laten me landen in het moment en brengen ontspanning. Er is variatie, rust, stilte én beweging.

Veronica heeft zich ontwikkeld tot een fijne docent en haar stem is heel prettig. Volgend seizoen doe ik weer mee, want dit wil ik niet missen."

Marieke

bottom of page