top of page

Wat anderen zeggen

"Als ik aan Veronica denk, zie ik een warme, betrokken vrouw.

Ze deelt haar eigen levenservaring en wijsheid op een prettige manier,  ondersteunend wanneer dat past.

Veronica schept een ruimte waarin alles welkom is. En in die ruimte is van alles mogelijk! Een lach, een traan, een nieuw idee dat opborrelt, zelfonderzoek. Na een gesprek met haar krijg ik zin om aan de slag te gaan. 

Hettie

"Hoewel ik redelijk ervaren ben met het doen van lichaamsoefeningen, was de kennismaking met Qigong nieuw voor mij. Ik ben aangenaam verrast door het effect op mijn lichaam; ik ben me bewuster van de energiestromen in mijn lijf, en voel nu ook beter waar het wel stroomt en waar niet. De rustige, heldere begeleiding van Veronica helpt me daarbij. Haar instructies zijn duidelijk en precies, en je merkt aan alles dat zij de oefeningen ‘belichaamt’.

Marina

"Het belangrijkste wat de coachingsessies me hebben gegeven is te hebben ervaren dat de wijsheid in mijzelf zit. Dat was voor mijzelf heel verrassend.

Maar wat vooral heel fijn was, was dat ik echt geen enkel moment het gevoel heb gehad dat ik werd beïnvloed, ingevuld, gestuurd, beoordeeld, dat het iets juist wel of juist niet moest zijn. Alles wat omhoog, in het licht kwam, kwam echt uit mijzelf en zodoende werd het voor mijzelf beschikbaar. 

Manja

"Ik heb Veronica leren kennen als een oprecht betrokken vrouw, die mij een veilige plaats heeft geboden om mijzelf te openen en te helen." Helma

"Veronica: ongewoon gewoon"

"Alles is welkom"

"liefdevol, fris, duidelijk, open, ruim, helder en aanwezig"

"Na een gesprek met haar krijg ik zin om aan de slag te gaan."

bottom of page